طرز تهیه خامه قنادی روش ساده و ارزان

اسپری خامه قنادی در انواع نوشیدنی

خامه ی قنادی، به خامه سفت و پوک شده یا همان خامه ی فرم گرفته می‌گویند.

خامه قنادی طبیعی در واقع همان شیر است که مقدار چربی آن تقریباً ۱۰ برابر شده است. خامه در واقع شیر خیلی پرچرب است که پس از افزودن شکر به آن و پاستوریزه کردن تبدیل به خامه شیرین مخصوص قنادی می‌شود. البته خامه بعد از پاستوریزاسیون، هموژنیزه هم می‌شود.

اگر شیرینی‌پزی حرفه‌ای دغدغه شما باشد، حتی تفاوت‌های محدودی که در ترکیبات یک خامه قنادی مشاهده می‌کنید، می‌تواند بر کیفیت و طعم کیک‌ها و شیرینی‌‌‌های شما تاثیر بگذارد.

البته اینجا لازم می‌دانم که اگر نیاز به خرید لوازم قنادی دارید یا نیاز به خرید خامه قنادی دارید می‌توانید به صورت آماده این محصولات را از فروشگاه عمده فروشی دلیو سفارش دهید.

خامه قنادی ابتدا در کارخانه منجمد شده و هنگام استفاده در قنادی به تدریج ذوب شده و هم‌زمان در دستگاه میکسر به هم زده می‌شود تا مولکول‌های هوا وارد خامه شده و توسط ذرات ریز چربی شیر محاصره شده و حالت آن از مایع به حالت اسفنجی سفت با قابلیت شکل‌پذیری تغییر یابد. مقدار چربی موجود در خامه عامل بسیار مهمی‌برای هواگیری خامه قنادی و تبدیل آن به حالت اسفنجی است. چربی شیر از نوع اسید‌های چرب مفید برای بدن بوده و دارای زنجیره کوتاه کربن می‌باشد و در دمای محیط به صورت مایع می‌باشد در مقابل، روغن‌های نباتی جامد از نوع اسید‌های چرب با زنجیره بلند بوده و عموما دارای نقطه ذوب بالا بوده و هم در دمای محیط و هم در دمای بدن به صورت جامد است.

از آن جایی که تهیه ی خامه قنادی در خانه کار آسانی نیست، خامه ی قنادی را می‌توانید به صورت آماده نیز خریداری کنید

در ادامه به انواع خامه‌‌‌های قنادی، خرید آنلاین خامه قنادی، و طرز تهیه آن می‌پردازیم.

انواع خامه قنادی

خامه قنادی به چه صورت تهیه می‌شود

حتما برای شما هم پیش آمده که در قنادی‌ها خامه ای را دیده اید و با خود فکر کرده اید که این خامه، با خامه معمولی متفاوت است.

یکی از انواع خامه ها، خامه قنادی نیمه آماده است که کیک‌‌‌های محبوبتان شیرینی و لطافتشان را مدیون این خامه ی قنادی هستند و یکی از دلایل مهم در محبوبیت کیک تولد استفاده از خامه ی قنادی در آنها است.

اولین تفاوت خامه ی قنادی با خامه ی صبحانه، مواد تشکیل‌دهنده ی آن است.

بیشترین سهم در مود اولیه ی خامه ی قنادی، متعلق به چربی شیر است که به روش سانتریفیوژ از شیر جدا شده.

انواع خامه‌‌‌های قنادی، غالبا مواد تشکیل دهنده یکسانی دارند و اصلی ترین تفاوت آنها میزان چربی است.

در ادامه، شما را با چندین نوع خامه ی قنادی از جمله پودر خامه قنادی و اسپری خامه قنادی، انواع خامه‌‌‌های آماده قنادی مانند خامه‌‌‌های قنادی کاله و خامه قنادی گلرود آشنا میکنیم.

 

پودر خامه قنادی چیست

تهیه خامه قنادی به چه روش است

مواد تشکیل دهنده ی پودر خامه قنادی، همانند خامه قنادی آماده، چربی شیر است با این تفاوت که در پودر خامه قندی، چربی شیر خشک و پودر می‌شود. پودر خامه قنادی برای تهیه خامه قنادی در خانه مناسب است، طرز استفاده ی آسانی دارد و می‌توانید از برندهای معروفی مانند رشد یا شانتی استفاده کنید.

پودر خامه قنادی، معمولا برای زمانی مناسب است که در خانه به خامه ی قنادی آماده، خامه قنادی نیمه آماده یا حتی خامه مایع دسترسی ندارید.

برای تهیه خامه قنادی با پودر خامه، پودر خامه و پودر قند را به مدت 4 دقیقه به هم بزنید تا فرم بگیرد.

برای تهیه خامه قنادی رنگی می‌توانید مقداری اسانس یا رنگ خوراکی به آن اضافه کنید.

 

 

خامه مایع چیست

تقریبا همه ی ما با خامه ی مایع آشنایی داریم، به طور کلی خامه یا مایع است یا جامد و اکثرا خامه مایع را در صبحانه‌هایمان یا برخی از غذاهایمان مانند سوپ سفید یا برخی سس‌ها استفاده کردیم.

خامه مایع، در حقیقت همان شیر خامه است که از هرکدام به نسبت 50 درصد استفاده می‌شود. درصد چربی این خامه 10درصد است و طرز تهیه خامه مایع به دو شیوه است:

1-خامه برای نوشیدنی‌ها و کیک ها:

نصف پیمانه شیر و نصف پیمانه خامه سبک

2-خامه برای قهوه، کیک و شیرینی:

4/3 پیمانه شیر و 4/1 پیمانه خامه سنگین

اما خامه مایع برای استفاده در کیک و قنادی مناسب نیست زیرا انسجام و بافت خامه قنادی را ندارد و همچنین نسبت کیفیت و یکدستی خامه قنادی آماده، معمولا از خامه دست ساز بالاتر است و بهترین گزینه خامه قنادی آماده است.

 

اسپری خامه قنادی

نوع دیگری از انواع خامه قنادی که بیشترین استفاده برای تزئین کیک و شیرین را دارد، اپری خامه ای است.

اسپری خامه قنادی، خامه فرم گرفته ای است که آنرا فشرده کرده اند ف و به صورتی طراحی و درست شده که بتوان به‌راحتی از این خامه، در تزئین کیک ها، کاپ کیک‌ها و شیرینی ها، یا روی برخی قهوه ها، شیک‌ها و دیگر نوشدنی‌ها استفاده کرد.

اسپری خامه، انواع طعمی‌مانند وانیلی، شکلاتی و توت فرنگی دارد و محبوبیت بالایی در میان محصولات قنادی دارد.

 

انواع خامه قنادی کاله:

برند کاله از جمله بهترین تولید کننده‌‌‌های خامه قنادی در طول سالیان گذشته بوده و محصولات با کیفیتی از جمله خامه قنادی خلیفه سولیانو، خامه قنادی مینارین ترکار، خامه قنادی مینارین مخصوص، خامه قنادی مینارین خلیفه، و خامه قنادی مینارین ممتاز را در دسترس مشتریان قرار می‌دهد.

طرز استفاده از خامه قنادی کاله بسیار آسان است، بعد از فرم دادن خامه قنادی کاله، دیگر نیازی یست تا نگران شل شدن خامه باشید. از دلایل محبوب بودن خامه قنادی کاله نزد قناد‌ها و مصرف کنندگان خانگی، سفت بودن، بدون ریزش بودن، و آب نشدن این خامه قنادی است.

خامه قنادی خلیفه سولیانو کاله:

این خامه از شیر تازه گاو، خامه تازه، شکر، روغن قنادی، شیر خشک بدون چربی و مواد تثبیت کننده تشکیل شده و میزان انرژی آن 316، پروتئین 0.93 و چربی آن 25 درصد است. میزان چربی و پروتئین خامه قنادی سولیانو کاله، از خامه قنادی ترکار کمتر است و در شرایط انجماد 6 ماه ماندگاری دارد.

خامه قنادی مینارین ترکار کاله:

خامه قنادی ترکار بهاران یکی دیگر از انواع خامه قنادی مینارین از شرکت کاله است که تشکیل شده از خامه تازه، شیر پاستوریزه، شکر، پودر شیر خشک، پایدار کننده و روغن گیاهی است. میزان انرژی آن 382 و پروتئین آن 1.9 گرم است و همانند خامه قنادی سولیانو کاله، در شرایط انجماد 6 ماه ماندگاری دارد.

خامه قنادی مینارین مخصوص کاله:

آب، شکر، روغن قنادی، شیر خشک بدون چربی و مواد تثبیت‌کننده اجزای این خامه را تشکیل داده‌اند. میزان انرژی خامه قنادی مخصوص بهاران ۳۸۰، ماده خشک آن ۶۰، پروتئین ۱/۸ و چربی آن ۲۸ است و در شرایط انجماد 6 ماه ماندگاری دارد.

خامه قنادی مینارین ممتاز کاله:

مواد تشکیل دهنده خامه قنادی ممتاز کاله شامل خامه تهیه شده از شیر گاو، شیر پاستوریزه، شکر، پودر شیر خشک، پایدار کننده و روغن گیاهی است. میزان انرژی خامه قنادی ممتاز بهاران ۳۸۲، میران ماده خشک آن ۶۰ و مقدار پروتئین خامه قنادی ممتاز کاله ۱/۹ گرم است و در شرایط انجماد 6 ماه ماندگاری دارد

خامه قنادی مینارین خلیفه کاله:

خامه قنادی خلیفه کاله برای مصارف شیرینی‌پزی صنعتی و خانگی کاربرد دارد که فرآیند تهیه و استفاده از خامه را برای شما بسیار ساده‌تر کرده و در نتیجه تهیه شیرینی‌های متنوع را سرعت بخشیده است

خامه مینارین قنادی چیست؟

با شنیدن اسم خامه قنادی مینارین کاله شاید بپرسید مینارین چیست و تفاوت مینارین و خامه قنادی‌‌‌های دیگر در چه است. مهمترین نکته در خامه مینارین قنادی کاله یا همان خامه قنادی بهاران تعدد مدل‌‌‌های خامه قنادی مینارین است.

طرز تهیه خامه قنادی:

مواد لازم برای تهیه خامه قنادی:

– پودر خامه، یک پیمانه

– شیر کاملاً سرد یا خامه سرد، یک پیمانه

پودر قند، یک پیمانه

اسانس وانیل شکری یا یک قطره وانیل، یک قاشق چای خوری

طرز تهیه:

پودر قند و پودر خامه را با هم مخلوط می‌کنیم. در وسط مواد، شیر (یا خامه) را می‌ریزیم و با دور تند همزن، به مدت 3 دقیقه هم می‌زنیم. سپس حدود هشت دقیقه با دور کند همزن هم می‌زنیم. زمانی که پره‌‌‌های همزن روی خامه ماند، خامه پوک شده و به اصطلاح فرم گرفته.

.

طرز تهیه خامه قنادی با پودر خامه و با سفیده تخم مرغ بسیار آسان است.شما می‌توانید ارزان ترین روش مم کن به خرید تخم مرغ نیز در سایت دلیو بپردازید. اما مهمترین نکته در طرز تهیه خامه قنادی، فرم دادن خامه قنادی و جلوگیری از شل شدن خامه قنادی است. برای فرم گرفتن خامه قنادی بهتر است از خامه با چربی بالای 30 درصد استفاده کنید. همچنین ظرفی که برای فرم گرفتن خامه قنادی از آن استفاده می‌کنید باید کاملا سرد بوده و از جنس شیشه ای، فلزی یا چینی باشد.

اگر ظرف خامه گرم باشد خامه قنادی فرم نمی‌گیرد. خامه فرم گرفته را در فریزر قرار ندهید و بهتر است همان مقدار خامه را که نیاز دارید فرم دهید. پس از بیرون آوردن خامه قنادی آماده از فریزر دور آن آب شروع به آب شدن می‌کند. در این هنگام زمان فرم دادن خامه قنادی است. خامه منجمد را از فریزر خارج کرده در یخچال یا در محیط قراردهید تا کمی نرم و خمیری شود سپس در ظرف سرد بریزید و با همزن بزنید. دو دقیقه با دور کند و هشت تا ده دقیقه با دور متوسط بزنید تا فرم بگیرد زمانی که رد همزن روی خامه نقش ببندد و وقتی با قاشق خامه را بر عکس می‌کنیم خامه از قاشق جدا نشود، خامه فرم گرفته در غیر اینصورت همچنان به هم زدن ادامه دهید. گاهی بعد از هم زدن خامه قنادی فرم نگرفته است زیرا زمانی که خامه را فرممی‌دهیم به محض اینکه قسمت رویه خامه جای پره همزن ظاهر می‌شود گمان می‌کنیم خامه فرم گرفته و همزدن رو متوقفمی‌کنیم درصورتیکه باید به هم زدن ادامه بدهیم تا زمانی که ظرف را برمی‌گردانیم خامه تکان نخورده و سفت شده باشد. چربی زیاد خامه باعث فرم نگرفتن خامه می‌شود. برای انسجام به ازای یک کیلو خامه صد گرم کرمفیل شیر به خامه فرم گرفته اضافه کنید و هم بزنید.  پودر پاتیسیر هم باعث سفت شدن خامه میشود اما رنگ خامه زرد می‌شود و کمی‌حالت دانه دانه پیدا می‌کند. در بعضی از دسرها از این پودر استفاده می‌شود. می‌توانید این پودر را به پودر خامه اضافه کنید

طرز تهیه خامه کیک:

برای سفت شدن خامه می‌توانید دو قاشق نشاسته ذرت بریزید و اگر پودر خامه بزنید خیلی بهتر سفت می‌شود. اما گاهی خامه رو زیادمی‌زنیم بافتش خیلی سفت می‌شود و برای آستر کشی کیک مناسب نیست برای نرم شدن بافت خامه به ازای یک کیلو خامه فرم گرفته با بافت سفت یک قاشق خامه منجمد شیرین شده که هنوز فرم نداده ایم اضافهمی‌کنیم و مرتب هم میزنیم تا یکدست و یکنواخت شود. بدین ترتیب به راحتی می‌توانیم برای آستر یا کاور استفاده کنیم. اگر خامه رنگی می‌خواهید، رنگ را بعد از فرم گرفتن خامه به آن اضافه کنید.

روش نگهداری خامه قنادی:

مدت ماندگاری خامه قنادی شش ماه است. خامه قنادی را پس از خرید در فریزر قرار دهید. برای استفاده از خامه قنادی آماده آن را از فریزر خارج کرده و داخل یخچال قرار دهید تا یخ آن آرام آب شود. بعد از فرم گرفتن خامه قنادی بلافاصله آن را برای تزیین مصرف کنید زیرا هر چه بگذرد خامه انسجام و رنگ شفاف خودش رو از دستمی‌دهد. اگر کار خامه کشی طول کشید آن را در یخچال نگهداری کنید تا شل نشود.

خامه قنادی از کجا بخریم؟

روش درست کردن خامه قنادی با ترکیب خامه صبحانه، پودرقند در منزل امکان پذیر است. این ترکیب و طرز تهیه خامه قنادی اگرچه آسان به نظر می‌رسد اما مشکلاتی از قبیل علت شل شدن خامه قنادی را داراست. لذا امروزه برند‌‌‌های شناخته شده مانند کاله و کولاک با کنار زدن این مشکلات، خامه قنادی آماده را با طعم فوق العاده در اختیار مشتریان خود قرار داده اند. قیمت مناسب خامه قنادی در برندهای مطرح از قبیل کاله و کولاک سبب ارجعیت مشتریان برای خرید این برندهای مطرح خامه قنادی آماده شده است.

شما میتوانید بصورت حضوری از فروشگاه‌ها خامه قنادی را خریداری کنید و همچنین میتوانید برای خرید آنلاین خامه قنادی،   از وبسایت عمده فروشی دلیو خامه قنادی آماده را به راحتی و با مناسب ترین قیمت تهیه کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *