طرز تهیه تارت

طرز تهیه تارت

طرز تهیه تارت و انواع آن را در این بخش می‌خواهیم به شما آموزش دهید تا بتوانید در سریع ترین زمان ممکن به پخت تارت اقدام نمایید.

تارت چیست

طرز تهیه تارت میوه ای

تارت یک شیرینی بین‌المللی است که کمتر کسی پیدا می‌شود که به آن رغبتی نشان ندهد. این شیرینی از خمیر بریزه تهیه می‌شود. خمیری تشکیل شده از آرد و کره. خمیر بریزه چند ساعت در یخچال می‌ماند و بعد داخل فر پخته می‌شود. بعد از آن می‌توان روی نان تارت را با انواع و اقسام مواد خوشمزه پر کرد و به اصطلاح تارت را پوشش داد. در صورتی که در خمیر تارت شکر وجود داشته باشد برای شیرینی‌جات و در صورت عدم استفاده از شکر برای غذاها به کار برده می‌شود. امروزه بیشتر تارت‌ها پایه‌ی میوه‌ای دارند یا در تهیه آن‌ها از کاستارد استفاده شده است. تارت‌های مربایی نیز در میان علاقه‌مندان به شیرینی طرفداران پروپا قرص خود را دارد

قبل از اینکه بخواهیم به طرز تهیه تارت بپردازیم شاید بد نباشید نگاهی به محصولات لوازم قنادی بی اندازد.

با خرید لوازم قنادی با بهترین کیفیت و قیمت می‌توانید به سادگی بهترین محصولات کیک و شیرینی را برای خود در خانه و آشپزخانه تهیه نمایید.

 

تفاوت تارت و کیک

تفاوت اصلی تارت با کیک این است که نان تارت بدون پف عمل می‌آید در حالی که مشخصه ی اصلی کیک، پف کردن آن است

انواع نان تارت

تهیه نان تارت

نان تارت با دو طعم شور و شیرین در بازار موجود می‌باشد که استفاده از هر یک بسته به نوع خوراکی و یا مواد داخل تارت متفاوت است.

نان تارت شیرین

استفاده از نان تارت شیرین برای انواع شیرینی تارت مانند تارت میوه با کرم کاستارد و تارت‌‌‌های پنیری متداول است و غالبا روی آن را با میوه و دیگر مواد شیرین پر می‌کنند. همچنین نان تارت برای حلوا نیز کاربرد دارد

کاربرد نان تارت شیرین

از خمیر تارت شیرین در غذاهای مختلف و فینگرفودها نیز استفاده می‌شود. می‌توان نان تارت آماده را بدون شکر تهیه کرد و داخل آن با مواد مختلف مثل قارچ، گوشت، سبزیجات و… پر کرده و از این فینگرفود به عنوان اردور و پیش غذا استفاده کرد. تارت نسبت به دسرهای دیگر رژیمی‌تر است. زیرا می‌توان در طرز تهیه خمیر تارت از شکر کمتری استفاده کرد و از مواد شیرین و پرکالری و خامه برای پرکردن داخل نان استفاده نکرد. بهترین پیشنهاد برای مواد تارت برای افراد رژیمی‌میوه‌‌‌های خرد شده می‌باشد. گرچه طرز تهیه نان تارت شیرین آسان است و می‌توان آن را درست کرد، اما زمان بر بوده و با خرید نان تارت شیرین آماده با بهترین کیفیت می‌توانید نان تارت آماده را به راحتی تهیه کرده و تنها داخل آن را با مواد دلخواه پر کنید. تارت یک پیشنهاد خیلی خوب برای عصرانه ی عالی کنار خانواده‌تان و یک شیرینی فوق العاده برای پذیرایی از مهمانانتان می‌باشد.

نان تارت شور

نان تارت خوشمزه

از نان تارت شور یا نان تارت نمکی برای انواع فینگرفود و غذاهای لقمه ای استفاده می‌شود و می‌توان داخل آن را با مواد غیر شیرین مانند مرغ یا میگو پر کرد و یا غذاهایی مانند سالاد الویه، سالاد اندونزی، کشک و بادمجان و … را با آن سرو کرد. با توجه به شکل‌‌‌های مختلف و متنوع نان تارت، می‌توانید بسته به نوع مهمانی با انواع نان تارت خوراکی‌‌‌های متنوع درست کنید.

ما در دلیو بهترین محصولات تارت را برای شما از قبل آماده کرده ایم یک بار امتحان کنید برای همیشه تارتلت توت فرنگی را سفارش خواهید داد.

تارت میوه چیست

تارت نوعی شیرینی است که از دو لایه تشکیل می‌شود. یکی لایه خمیر یا کراست ترات است و لایه دیگر موادی است که داخل تارت ریخته می‌شود. مواد داخل تارت حتی می‌تواند شیرین نباشد و برای تهیه فینگر فود از کراست تارت استفاده کرد. نان تارت آماده هم امروزه در سوپرمارکت‌های بزرگ و شیرینی پزی‌ها موجود است و شما می‌توانید تهیه بکنید. تارت میوه با انواع میوه‌های تازه درست می‌شود و بسیار خوشمزه و جذاب است

تارتلت زردآلو و پرک بادام یکی دیگر از محصولاتی است که به صورت تارت در دلیو ارائه می‌شود.

طرز تهیه نان تارت شیرین

مواد لازم تهیه نان تارت شیرین

آرد سفید 150 گرم

کره 75 گرم

آب 1 قاشق غذا خوری

نمک 1/4 قاشق چایخوری

تخم مرغ زده شده 20 گرم

آرد سبوس دار به مقدار لازم برای پاشیدن روی خمیر

می‌توانید از آرد قنادی نیز استفاده نمایید.

طرز تهیه تارت

 

در ظرف کوچکی نمک را در آب بریزید و بهم بزنید تا نمک در آب حل شود. تخم مرغ زده شده را اضافه کنید و در میکسر بریزید. بعد از این که مخلوط شدند اجازه دهید خنک شود.

آرد را الک کنید بعد از آن آرد و کره را در غذا ساز بریزید به مدت 15 الی 20 ثانیه مواد را ترکیب کنید تا جایی که کره به اندازه نصف یک دانه برنج شود حالا مخلوط تخم مرغ را به غذا ساز اضافه کنید و به مدت 15 الی 20 ثانیه مجددا میکس کنید تا حدی که مخلوط زرد رنگ شود مخلوط را روی ورقه پلاستیکی بگذارید و لبه‌‌‌های ورقه را جمع کنید.

مخلوط را فشار دهید تا به شکل دایره درآید آرد سبوس دار را روی خمیر بپاشید و آن را به چهار تکه تقسیم کنید. تکه‌‌‌های خمیر را روی هم بچینید. روی آن‌ها دوباره آرد بپاشید سپس با کمک دست خمیر را صاف کنید و لبه‌‌‌های خمیر را گرد کنید و آن را به شکل یک دیسک درآورید. خمیر را با ورقه پلاستیکی که در زیرش قرار داده بودید، بسته بندی کنید و به مدت یک الی دو ساعت یا تمام شب در یخچال بگذارید تا استراحت کند بعد از ان روی یک سطح تمیز کمی‌آرد سنگک بپاشید و خمیر را روی آن قرار دهید.

وردنه را در میانه خمیر کمی‌فشار دهید. این کار را در تمام جهات تکرار کنید بعد از اینکه این کار را خوب تکرار کردید وردنه را از میانه به سمت خودتان حرکت دهید. زاویه خمیر را نود درجه تغییر دهید و وردنه را دوباره از وسط خمیر به سمت خودتان حرکت دهید. این کار را به قدری تکرار کنید تا قطر دایره خمیر 27 سانتی متر و ضخامت آن 3 میلی متر شود.

برای راحت تر شدن این کار می‌توانید مقداری آرد به خمیر بپاشید در نهایت وقتی به اندازه دلخواه رسید روی آن را آرد بپاشید. با کمک یک چنگال در سطح خمیر، سوراخ‌‌‌های متعددی ایجاد کنید قالب تارت 21 سانتی متری را که از قبل در فریزر گذاشته بودید، خارج کنید. به آرامی‌خمیر را دور وردنه رول کنید. سپس رول آن را روی قالب تارت که هنوز سرد است، باز کنید. بهتر است کف قالب تارت شما متحرک باشد تا کار راحت تر انجام شود حالا انگشتان خود را به آرد آغشته کنید.

خمیر را به اطراف قالب فشار دهید تا حدی که هیچ فاصله ای باقی نماند لبه‌‌‌های قالب تارت را با خمیر بپوشانید. سپس وردنه را بالای قالب حرکت دهید. لبه‌‌‌های خمیر را تمیز کنید تا خمیر در قالب تارت متناسب شود و با کمک چنگال دوباره سوراخ هایی در سطح خمیر ایجاد کنید. اجازه دهید قالب تارت به مدت 30 دقیقه در یخچال یا 3 دقیقه در فریزر استراحت کند فر را از قبل روشن کنید و روی دمای 190 درجه سانتی گراد یا 374 فارنهایت تنظیم کنید.

قالب تارت را در فر قرار دهید و به مدت 20 دقیقه اجازه دهید بپزد. برای اینکه به طور یکنواخت قهوه ای رنگ شود؛ بعد از 15 دقیقه قالب تارت را به کمک دستکش در فر بچرخانید. سپس صبر کنید تا پخته شود وقتی که کل سطح تارت کمی‌قهوه ای رنگ شد، آن را از فر بیرون آورید. اجازه دهید خنک شود و سپس از قالب خارج کنید. خمیر مخصوص تارت شما آماده است

 

طرز تهیه تارت شکلات و میوه

طرز تهیه تارت شکلاتی

مواد لازم برای تهیه تارت شکلات

پودر کاکائو: 3 قاشق سوپ‌خوری

آرد: 250 گرم

کره: 150 گرم

شکر: 40 گرم

آب: 3 قاشق سوپ‌خوری

مارمالاد زردآلو: به میزان لازم

فندق خرد شده: 50 گرم

شکلات آب شده: 50 گرم

میوه تازه: به میزان لازم

طرز تهیه تارت شکلاتی و میوه

فر را ابتدا با دما 190 درجه سانتی گراد گرم کنید سپس ظرفی را بردارید و میزان آرد گفته شده را درون آن الک کنید و بعد پودر کاکائو را نیز با الک کردن به آرد اضافه کنید و با یک قاشق این دو را با یکدیگر ترکیب کنید بعد از اینکه خوب ترکیب شدند کره را به آرد و پودر کاکائو اضافه کنید و این مواد را با یکدیگر مخلوط کنید در ادامه سعی کنید با دست این ماده به دست آمده را تبدیل به خرده‌‌‌های نان کنید حالا باید شکر را به مخلوط اضافه کنید و خوب ترکیب کنید کم کم مقداری آب را به این ترکیب اضافه کنید تا مواد شکل خمیری به خود بگیرد خمیر آماده شده را به اندازه 15 دقیقه در یخچال قرار بدهید تا کمی‌سفت شود اندازه قالب تارت خمیر را باز کنید و سپس با چنگال رویش ضربه بزنید و سطح روی خمیر را با یک تکه کاغذ روغنی بپوشانید و تمامی‌خمیر را به همین منوال آماده کنید و در سینی فر قرار بدهید سپس سینی را درون فری که از قبل آماده کرده بودید بگذارید.

به مدت نیم ساعت و یا کمتر بگذارید تا سینی درون فر باقی بماند بعد از نیم ساعت سینی را بیرون بی آورید و کاغذ روغنی را از روی خمیر بردارید دوباره سینی را درون فر قرار بدهید تا بدون کاغذ این دفعه بپزد. 5 دقیقه تایم برای این کار کافی است حالا نوبت آن است که خمیر پخته شده را از فر خارج کنید و بگذارید تا خنک شود سپس به لبه‌‌‌های نان شکلات و یا مارمالاد زردآلو بمالید فندق هایی که خرد کرده اید گوشه‌‌‌های نان بریزید مقداری شکلات آب کنید و درون نان پخته شده بریزید سپس با میوه هایی که در اختیار دارید به دلخواهتان سطح آن را تزیین کنید و مارمالادتان را گرم کنید و روی میوه‌ها بمالید

تارت خوشمزه شما حاضر است و از آن جایی که تارت شکلات و میوه جز کیک‌ها و پای‌ها محسوب می‌شود می‌توانید ان را به عنوان دسر و میان وعده سرو کنید.

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *