15% تخفیف

شکر قهوه‌ای خارجی تیت اند لیل – 500 گرم

64,000 تومان

شکر قهوه ای خارجی اورجینال تیت اند لیل

نام محصول: شکر قهوه ای تیت اند لیل

مقدار: 500 گرم

کیفیت: اورجینال

موجود در انبار

شناسه محصول: 204000002 دسته: , برچسب: ,

توضیحات

یکی از محصولاتی که بسیاری از کاربران درخواست کرده بودند شکر قهوه ای بوده است.

شما عزیزان می‌توانید شکر قهوه ای تیت اند لیل Tate and Lyle را با بهترین کیفیت اورجینال از دلیو خریداری نمایید.

همچنین اگر قصد خرید انواع دیگر شکر را دارید می‌توانید آن را نیز سفارش دهید.

اگر چنانچه نیاز به خرید لوازم قنادی دارید نیز می‌توانید روی دلیو حساب باز کنید.

تاریخچه شکر قهوه ای تصفیه نشده به اواخر قرن 18 برمی‌گردد. در آن زمان که تولید و مصرف شکر سفید شروع شده بود مردم اروپا و برخی از کشورهای آسیائی به خصوص ایران، شکر ناخالص تولید شده را که اغلب رنگی تیره داشت به عنوان درمان برخی از بیماری‌ها مصرف می‌نمودند. بعدها دانشمندان با آنالیز این ماده دریافتند نه تنها چنین ماده ای اثر طبی ندارد بلکه با وجود برخی از میکروارگانیزم‌‌‌های مضر درآن غیر قابل مصرف است و باید تصفیه و استفاده گردد. در این راستا در سال 1900 میلادی یکی از بهترین کتب مربوط به مواد غذائی نوشته شده که در آن چگونگی خصوصیات شکر قهوه ای (Brown sugar) توضیح داده شده است.

در چند دهه گذشته دانشمندان و قند سازان ماهر توانستند با ترکیبی از شکر تصفیه شده طبیعی و لایه نازک از ملاس به تولید نوعی شکر قابل مصرف دست یابند که شکرقهوه ای نامیده شد. مردم خاورمیانه و آسیا حدود یک دهه پیش با شکر قهوه ای خوراکی که در اروپا تولید گردید آشنا شدند.

شکر قهوه ای Tate and Lyle

شکر قهوه ای حاوی املاح مفید کلسیم،منیزیم، سدیم وپتاسیم است. صد گرم شکر قهوه ای حاوی حدود 370 کالری است درحالی که در شکر سفید این مقدار به 400 کالری می‌رسد. با توجه به ساکارز و کالری کمتر در شکر قهوه ای(نسبت به شکر سفید ) مصرف آن توصیه می‌شود و طبیعت عصاره آن برای سلامت افراد مفید است.

جایگزین کردن مقداری از شکر موجود در دستور، با شکر قهوه‌ای باعث ایجاد طعم کاراملی، افزایش نسبت پهن‌شدن شیرینی و قابلیت نگهداری طولانی آن می‌شود. محصولات قنادی تهیه شده با این شکر در مقایسه با شکر معمولی سریع‌تر طلایی می‌شود و انواع مختلفی دارد که از نظر مقدار ملاس و روش تهیه متفاوت هستند.

شکر قهوه ای علاوه بر مصارف خانگی در شیرینی پزی و به خصوص پخت انواع کیک به ویژه در کشورهای توسعه یافته مصرف فراوانی دارد. این ماده بر حسب کیفیت، مزه، بوی و قوام آن در ترکیبات شیر، بستنی، خامه، شیرینی و مخلوط‌‌‌های انواع کیک و بستنی به کار می‌رود.

در اروپا و امریکا به این نتیجه رسیدند که شکر قهوه ای برای شیرینی پزی، مربا، کیک و تارت و پای میوه به مراتب بهتر از شکرسفید می‌باشد.

این شکر با وجود مقدار شیرینی مطبوع آن دارای انرژی(کالری)کمتری نسبت به شکر سفید است و طعم و بوی آن به لذیذ شدن این فرآورده‌ها می‌افزاید.

برای جلوگیری از سفت شدن شکر قهوه ای که دارای حدود 2 درصد رطوبت می‌باشد آن را در ظروف کاملا بسته ای که در آن هوا نفوذ نکند قرار داده و بهتر است در یخچال نگهداری شود.

 

اطلاعات بیشتر

وزن0.5 kg