35% تخفیف

اسکاچ – 1 عدد

6,500 تومان

موجود در انبار

توضیحات

یکی از وسایل مورد نیاز آشپزخانه، اسکاچ‌ است. این وسیله در شست‌وشوی دستی ظروف آشپزخانه به کمک‌مان می‌آید. اسکاچ‌ها در اندازه و جنس‌های متفاوتی در بازار فروخته می‌شوند.

بسیاری از خانم‌های خانه به بهداشت و نظافت تمام وسایل آشپزخانه توجه می‌کنند بجز ابر، سیم، اسکاچ و اسفنج ظرفشویی. این وسایل چون به‌طور مداوم با آب و مایع ظرفشویی در تماس‌اند، بیشتر افراد تصور می‌کنند که در گروه تمیزترین وسایل آشپزخانه قرار دارند و نیازی به شست‌وشو و ضدعفونی ندارند.

غافل از این که تحقیقات نشان می‌دهد سیم، اسفنج‏ و اسکاچ ظرفشویی از آلوده‎ترین وسایل آشپزخانه هستند و باکتری سالمونلا که عامل ایجاد مسمومیت‏ غذایی است، بخصوص در اسفنج ظرفشویی که حفره‌های ریز آن محل تجمع رطوبت و رشد این باکتری است، سبب انتشار و انتقال آلودگی از این وسایل به ظروف و مواد غذایی می‌شود. بررسی‌ها حاکی از این است که در هر چهار سانتی‌متر مربع اسفنج حدود 134 هزار باکتری وجود دارد.

پس بهتر است اسکاچ کهنه را دور بیاندازید.

هر چند وقت یک بار( دو هفته یکبار )، در صورت کهنه شدن و یا فرسوده شدن  اسکاچ، آنها را دور بیاندازید و اسکاچ نو جایگزین آن کنید.

اطلاعات بیشتر

وزن1 kg